Naam, functie
Deborah Lobry DGA

Bedrijf                                                 
ArtdCom BV www.artdcom.com

The Baseline www.thebaseline.eu (in oprichting)

CMO platform (in oprichting) 

Elevator pitch                                                   
ArtdCom staat voor omni-channel online en offline business-to-business marketing en events. Met passie, sparkles en parels creëren voor klanten is ons doel. We doen dat in heel Europa en als we de kans krijgen nemen we ook in Amerika een kijkje. We houden van groei en maken internationaal campagnes met resultaat. Dat valt tot in Autralie op(!). Dus inpireren wij door en maken we creatieve campagnes en veroveren we met CRM en marketing automation langzaam het terrein waar we zo trots op zijn: de zoekende bedrijven in Europa. Met authenticiteit zetten we de mens en de business weer centraal, zonder alleen aan excelsheets vast te houden. Voor marketing for the free: join us.

Missie                                                 
Marketing als stem maken: veel meer dan alleen een verlengstuk van sales. Inspiratie, verandering, een onvergetelijke ervaring of verbinding. Om de wereld een beetje mooier te maken. 

Belangrijkste exportlanden      
Wij exporteren kennis, ervaring, expertise, campagnes en beurzen (met onze fantastische collega’s) in Duitsland, UK, Nordics, Spanje, Italië, België en als het echt moet Frankrijk.          

Vakgebied                                         
Marketing (new marketing, unlimited, technologie vergeten we daarbij niet), Internationaal ondernemen, MVO, Innovatie, duurzaam, vernieuwen en disruptie.

Nevenactiviteiten                           

  • Gastcolleges op diverse plekken (Erasmus, Luzac, Tilburg, UVA)
  • Ik wil heel graag maar loop tegen de geijkte cirkels aan (en heb een hekel aan vooroordelen). Dus kom maar op met die commissie.

In te huren (maar kosteloos advies mag altijd)                                 
Spreker, panellid of leider, levenscoach en gastcolleges, storyteller, interviewer

Follow me                                         
LinkedIn