Op 13 juni en 14 juni 2019 hebben wij met alle Womensbizz leden ons 15 jarig Womensbizz jubileum uitbundig gevierd.

We hebben dit 15 jarig Womensbizz jubileum gevierd met bijna alle leden in het prachtige Landhuishotel De Bloemenbeek in De Lutte.

Tijdens deze speciale Womensbizz Jubileum update door onze voorzitter Monique Ansink werden niet alleen de recente nieuwtjes en ontwikkelingen van de leden doorgenomen maar werd er ook teruggekeken naar het ontstaan van Womensbizz, de voorgaande voorzitters en de activiteiten en ledengroei van de afgelopen 15 jaar.

Ook werd de nieuwe voorzitter voorgesteld. Sara Liesker werd door het bestuur voorgedragen als nieuwe voorzitter vanaf de ALV 2020.

Daarna werden de Womensbizz leden verrast door een speciaal voor ons georganiseerde en schitterende openlucht voorstelling van De Dutch Don’t Dance Division.

Het was adembenemend.

Na dit geweldige optreden hebben de dames genoten van een culinair verrassingsmenu bereid door Meesterkok Michel van Rijswijk en Chef de Cuisine Matthijs Mulder. De Bloemenbeek, onder leiding van Ramon Strikker, heeft een vermaard Fine Dining restaurant en is bekroond met een Michelinster.

Iedereen bleef slapen en na het gezamenlijk ontbijt (met daarvoor een yoga les voor de liefhebbers) hebben we een bezoek gebracht aan de stallen van Olympisch spring ruiter Gertjan Bruggink. Gerjan nam ons mee in zijn Olympische carrière met de nodige ups en downs. Daarna hebben we, onder het genot van koffie met gebak, afscheid van elkaar genomen. We zijn terug naar huis gegaan met zowel een door ons allen dik gevulde goodiebag alsmede warme herinneringen aan deze speciale jubileum bijeenkomst van Womensbizz.