WomenSbizz, opgericht in 2003,  is het enige netwerk in Nederland voor vrouwelijke ondernemers (DGA’s) die internationaal zaken doen met aandacht voor mens en milieu.

Wij geven de Sustainable Development Goals in onze bedrijven en missies een belangrijke plaats en willen daarmee bijdragen om deze internationale doelen in 2030 te behalen.

Met onze netwerk proberen we onze leden te ondersteunen met het bereiken van deze doelen en ook andere ondernemers te motiveren om deze belangrijke doelen op te nemen in de missies van hun bedrijven.

 

WomenSbizz leden:

Ø  kennen elkaar goed

Ø  delen internationale successen en uitdagingen

 

Ø  ontmoeten elkaar tijdens bedrijfsbezoeken en thema bijeenkomsten

Ø  houden elkaar op de hoogte (off line en on line (social media))

 

Ø  hebben  een enorme hoeveelheid kennis en ervaring op het gebied van internationaal ondernemen.

Ø  willen een voorbeeld zijn voor ondernemende vrouwen met internationale ambities.

 

Missie:

WomenSbizz is een vereniging zonder eigen commerciële belangen en zonder politieke kleur, die zich ten doel stelt internationale zakenvrouwen uit Nederland en België te verbinden en ondersteunen. Leden van WomenSbizz (h)erkennen elkaar, ondersteunen elkaar en dragen actief bij aan de verwezenlijking van de Sustainable Development Goals.

WomenSbizz organiseert ca. zes bijeenkomsten per jaar op steeds wisselende locaties door het land en met steeds wisselende inhoudelijke programmering. Bij de programmering wordt aandacht besteed aan een mix tussen bedrijfsbezoeken, interessante sprekers en prominente gasten.